הימורים-למי לפנות לטיפול

דיון מתוך פורום  התמכרות

04/10/2011 | 22:14 | מאת: שרונה

שלום רב. בני בן 28 מכור להימורים,מתכחש שלא שולט במצב למרות שכבר "נפל" עמוק לא פעם ובכל פעם שאנחנו עוזרים לו כספית, מבטיח שזו פעם אחרונה. הפעם בכוונתנו להתעקש שילך לטיפול, אך אני מבולבלת מרוב אפשרויות. את חוזרת ומזכירה את עמותת "אפשר". האם את ממליצה עליהם בגלל הצלחות מוכחות של גמילה ? מה לדעתך היתרון שלהם על מרכזים אחרים או מטפלים פרטיים. אשמח באמת לקבל ממך תשובה לאור נסיונך מי באמת מסוגל "להציל" את בני ובמקביל את כל המשפחה. תודה לתשובתך בדחיפות.

06/10/2011 | 16:27 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, אני מראש מתנצלת על תשובתי החדה למדי - יחיד שיכול להציל את בנך - זה הוא בעצמו. ללא החלטה אמיתית שלו, שום ארגון או מטפל לא יצליחו לסייע. אני מפנה קודם כל לארגונים ללא מטרת רווח. תלוי מה מתאים לכם ולו, קשה מאוד להמליץ על מסגרת ללא הכרות עם הלקוח. בהצלחה שנה טובה וגמר חתימה טובה.

06/10/2011 | 17:56 | מאת: שרונה

תודה לתשובתך. הלוואי שהיחיד שיכול "להציל" את עצמו היה המכור. הרי לשם כך קיימים מטפלים או מרכזים לעזור. כוונתי היתה,בגלל שיש כ"כ "שטוענים" שהם הכתובת לעזור, רציתי לדעת לפי איזה שיקול דעת כדאי לבחור את הגורם שיכול לעזור, כמובן שבתנאי שהמכור מעוניין להשתקם.

23/01/2012 | 12:50 | מאת: רטורנו

את מוזמנת ליצור איתנו קשר יש לנו קבוצות לטיפול בהימורים,תוכלי לבדוק עלינו באתר שלנו.

מנהל פורום התמכרות