התמכרות למחשב , לדעתי קצת כרונית

דיון מתוך פורום  התמכרות

29/08/2011 | 11:51 | מאת: דוד - שם בדוי

יש לי אחות , אני קצת מודאג לגביה. היא בת 17. יש לה כמה בעיות, מהרגע שהמתעוררת ופותחת את העיניים הוא הולכת למחשב, לא יוצאת מהחדר עד הלילה והיא במחשב, עד השעות המאוחרות של הלילה 3-4 ברציפות היא בערך 14 שעות במחשב ביום ואר הפייסבוק. או עושה שטויות. היא מאוד תמימה ומאמינה לכל דבר בגילה. ומאז שהיא התחילה רק עם המחשב היא נהייתה בעיתית עושה בעיות מורדת , ומעדיפה את המחשב על פני החברה והמשפחה. לפני זה הייתה לה בעייה שהיא לא דיברה הרבה בבצפר . יכול להיות שזה נובע מזה. אני לא ידוע.. שהיא מחליפה את החברה בחברים לא אמיתיים במחשב. (אמיתיים אבל היא לא מכירה) לדוגמה הולכים לבקר את הסבים היא מעדיפה מחשב . נוסעים למקום כל שהו היא לוקחת מחשב, כאילו המחשב זה כל חייה. עם מכבים לה אותו היא יוכלה להשתגע. יש לה מספר בעיות והיא אובחנה עם מספר בעיות. היא לא חזקה בבית הספר מכייון שהייתה קטנה היו לה מחלות ודלקות ריאות חוזרות וכרוניות. לכן היא לא למדה הרבה. מה לדעתם זה? מחלה ? זה לא נורמלי לדעתי .. איך אפשר לטפל בזה..?1

31/08/2011 | 23:27 | מאת: אינה ארצי

האמת, הדבר נשמע לי די בעייתי. אני חושבת שהיא כעת במצוקה ובחרה בדרך של בריחה מהתמודדות. אני חושבת, שמישהו צריך לנסות להגיע אליה, אך בשום פנים ואופן לא דרך של העברת בקורת או ההטפה. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות