איך אני מזהה אדם המכור לאלכוהול לדעתו לא אבל אני

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/06/2008 | 13:25 | מאת: נורית

רואה שכל פעם שיש לו משבר הוא מיד הולך לשתות לשוכרה עד כדי איבוד השעת שזה יכול להיות בערך פעם בשבועיים, בנוסף איך אפשר לזהות אולי התלות בשתיה היא לא רק נפשית אלא גם פיזית ?

24/06/2008 | 11:24 | מאת: אינה ארצי

נורית שלום. זה נראה שאותו אדם אכן נמצא בבעיה, הוא מתקשה להתמודד עם קשייו ופונה לשתיית אלכוהול כפתרון לבעייתיו. עדיין זה נמצא בגדר שימוש לרעה ולא התמכרות, בגלל התדירות. ההתמכרות הפיזיולוגית לאלכוהול, היא מיידית (ברמה מסויימת - תסמונת גמילה זהו הנגאובר, כאב ראש של הבוקר שאחרי.מצבו עדיים לא הדרדר לתחתית ופחות נזקים נגרמו. הוא יכול לפנות לעזרה שתעזור לו להתמודד עם קשייו בצורה לא הרסנית ולא להדרדר להתמכרות בהצלחה נ.ב. הרצון חייב לבוא ממנו

24/07/2008 | 18:45 | מאת: לימור

בעלי גם מכור לאלכוהול איך עוזרים לו

מנהל פורום התמכרות