מכור למסיבות ופאבים ולקיחת סמים ואלכוהול/

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/08/2011 | 01:39 | מאת: מכור למסיבות

שלום אני מכור למסיבות כבר שנים שכל הזמן זה ניהיה יותר גרוע אני שותה ולוקח סמים רק במסיבות ופאבים מועדונים. וגם אלכוהול חוץ מיברה פעם בה בים. המצב שלי התחיל ליהות גרוע ולהרגיש קרזים שאני עובד ואחרי העבודה בימי חול הרב אני הולך לבד לפאבים ומשתגע נהנה רוקד ולפעמים עם בה לי גם מזיין אני אוהב קטעי פרלטוים יותר מלכשב אני אוהב ליהות בסביבת אנשים שרק רוצים לעוף ולרקוד גם מסיבות טבע אני יוצא פעם בשבוע ולפעמים שאני יוצא למעדונים במשך השבוע אני גם לוקח טרפים אסיד ופטריות לא נוגע באקסטות. אני לא יכול לעבוד שבוע שלם בלי יצאות אני משתגע אני חייב את זה בכל הגוף שאני רב עם הורים או עם החברים או עם יש גם חברה אני מעצבים ומהרגשה הרע אני חלייב לצאת עד פעם ועד פעם זה לא נפסק החיים שלי בזבל ואני מצטער שאני חיי בתל אביב. יש סוגי גמילה להתמכרות הכבדה שלי שלוקחת לי הכל ועם שמעת על זה ועם קל לצאת מזה להורך זמן ועם אני יכול להמשיך

21/08/2011 | 23:22 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, נראה שהנך מכור לא רק למסיבות אלא בעיקר לסמים (סמי מסיבות) ולסגנון חיים שמתלווה לכך. כדאי מאוד שתשקול את האפשרות של כניסה לתהליך טיפולי מסודר. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות