שאלה לגבי בן אדם מהמהר עם הוא יכול להפוך למכור?

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/08/2011 | 01:04 | מאת: שאלה

בעלי מהמהר כבר איזה 12 שנה אבל תמיד שיחק שבועי על לא יותר מ100 בערב עם חברים שנסענו לחול הוא שיחק על 500 $ לערב כל ערב לפעמים הרוויח ולפעמים הפסיד יש לו שליטה עצמית ולדעת לשים סתוף גם עם הוא ברווח של 5000 אלף וזה קרה לו ולא הרבה מפסיד ואומר לי שיש לו גבול זה עדין מפחיד שיתחיל להתמכר אולי כן אולי לא הוא עם שליטה עצמית גבוהה אבל עדין מפחדת. עם יש דבר כזה משחק שבועי שנים על שנים בלי רצון לשחק שוב בימי השבוע ויודע תמיד לשים גבול ולא לשחק מעל מה שהוא אמר<?

21/08/2011 | 23:16 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, יש דבר כזה משחק שבועי, כל עוד בעלך שולט לגמרי בתופעה ונהנה מזה, אין בזה שום דבר פסול. התופעה דומה לשתיית כוס יין ביום - הגדרה של שימוש. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות