יש לי בעייה שתייה והתמכרות לסמי פיצוציות

דיון מתוך פורום  התמכרות

14/08/2011 | 12:38 | מאת: שאלה

אני מכור לגוינטים של סמי הפיצוציות שלדעתי הורסות לי תחיים אני עושה נקיון עד פעם חוזר וחלילה ובנקיונות זה לא באמת נקינות זה שתייה מרובה של בירות (איגל צהוב חצי ליטר 6.3% אלכוהול) יש ימים גם בבשניהם ב24 לשבעי הייתה הפעם הנקיון האחרון עד 12 ל8 ומתוכם השתמשתי יום יום בשתי פחיות בירה-עד 8 ומעל 6 זה לא נדיר אניכבר לא מרגיש סטלה נורמלית מבירה אני יכול לתפקד פי 10 עם בירה ואפילו המנהלים שלי בעבודה שמים לב לזה שאני יותר פעיל מדבר יותר טוב עם לקחות. הייתי פעם אפילו בחודש וחצי איפוז פסיכאטרי שכימעט מתתי בערבוב כדורים ובירה והשתגעתי כמה זמן והתחלתי להרגיש רע OCB חריף וזמים היה דמנתי דברים מוטרפים שחוזרים אליהם כל יום כל היום היום אין לי כימעט חוץ מדברים קטנים שהמוח שלי משתגע עד שלא עושה כמה להרים תשלט מהרצפה אני מתחרפן ולא יכול לשון ולפעמים לנקות משהו בבית שאני יכול לעשות מחר וזה לא חשוב להיום. אני משתמש דיי כבר כ16-27 גוינטים ביום עדין מתפקד ואף אחד כימעט לא שם לב שמהו שונה אצלי לא מדבר עם לא צריך לדבר כל הזמן מדמין כזה והולך מרוחף ומסטול הזיכרון שלי לטווח קצר טוב מאוד אבל לטווח ארוך לא כל כך טוב אני שוחך חברי ילדות שאני רואה לפעמים באיזה מקום ואלה חברים שהסתובבתי בילדות יום יום לוקח לי כמה זמן להביט בשביל להזכר ולפפעמים תשם אני לא זוכר . אני ממש לא יודע מה לעשות שאני נגמל ממשהו אני חוזר ישר לשהו ובשביל לרדת משניהם אני צריך לעשן 3-5 כופסאות סגריות שברגיל אני לא עובר את 15. אני ממש עבוד אני משתמש כמו מטורף ולא יכול להפסיק והמתח עולה הכל עולה ואך אחד לא מצליח לראות זה סוד שלי ורק שלי אף אחד לא יודע מזה רק המוכר בפיצוציה שלא נירא לי שענין שלו לספר לכאלה שאני מקיר שאני מעשן. ובירות כימעט כולם קונים אז זה לא מחשיד.

21/08/2011 | 23:12 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, אני חושבת שהנך מתחיל להבין את המצב הלא פשוט, בו הנך נמצא. כדאי לחפש עזרה מקצועית שתתאים לך. אני ממליצה לעשות את התהליך דרך גורם מקצועי בהצלחה

21/08/2012 | 17:17 | מאת: אנונימי

היי, אני הייתי בדיוק באותה בעיה כמו שלך. בדיוק אבל! גם, מעשנת 50 ג'ויינטים ביום מסמי פיצוציות. כל היום מעשנת וכל הלילה בלי הפסקה, אף אחד לא ידע, עד שאיבדתי הכל! עבודה, חברים, משפחה, הכל! אני מציעה לך לפנות לרווחה במקום מגוריך, למדור סמים, בלי להתבייש, ולבקש עזרה, שם יערבו את המשפחה היקרה שלך, וילמדו אותם איך לעזור לך להגמל ולחזק אותך. ומיד לעןף ל"אישפוזית", אני ממליצה על אישפוזית בקרית שלמה, הייתי שם 21 יום, והתנקתי, לאחר מכן תהיה תמיד במעקב ע"י רופאים, עובדת סוציאלית ומה שצריך. תקשיב לי, אני עברתי גיהנום עם הנייס גיאי המזורגג הזה, הסטן בכבודו ובעצמו, לך לרווחה, משם לאישפוזית, וחרי כן טיפול ברווחה ע"י שיחות פרטניות מקצועיות, ואתה בחוץ, יצאת מזה. ותתפלל הרבה וחזק לבורא עולם שיטיב איתך, ויתן לך כוח, זה לא מסובך. יש לך את כל התמיכה מכל המערכות, במיוחד ברווחה. מברכת אותך ומתפללת שתצליח, זה לא סיפור לצאת מזה, אתה רק צריך לרצות לחיות נקי ובאמת, לא לשקר את עצמך. בהצלחה. אל תפחד. זה קל. רק תעשה את הצעד הראשון ללכת לרווחה עם חבר טוב ולבקש עזרה ואחר כך הכל רץ... הרבה ברכה. תחזיק מעמד ותלך מחר בבוקר!

21/08/2012 | 17:23 | מאת: אנונימי

אינה, לדעתי את ממש לא עזרת פה. לכי תלמדי עוד קצת(הרבה), ממש תשובה קרה ולא עיניינית. מה זה? מפחיד! מסכן מי שפונה אלייך!

מנהל פורום התמכרות