מכורה

דיון מתוך פורום  התמכרות

07/08/2011 | 00:00 | מאת: דפנה

ערב טוב לך אינה ולכם הקוראים, ברצוני לשאול אתכם. אני אכלנית יתר כפייתית . מכורה חזק למתוקים. כשאני רואה מתוקים אני אוכלת הכל כאילו יש לי בור ללא תחתית . יכולה לחסל חבילת שוקולד ב 2 דקות ולחפש עוד ועוד ועוד.. המליצו לי על O.A HOW תוכנית שעובדים בה לפי 12 הצעדים. הגעתי לפגישה.. מה אתם אומרים על זה ? יש סיכוי עם התןכנית הזו ?? אפשר להשתגע ?? יש סיכוי לתאת מהלופ הזה של האכילה הכפייתית הזו כאילו אתה חייב ! לאכול כל הזמן כי אם תפסיק לשניה אז ?????

07/08/2011 | 23:06 | מאת: אינה ארצי

דפנה שלום. הכרה בבעיה זהו צעד ראשון לקראת ההתמודדות עמה. אני מאוד מאמינה בשיטת 12 צעדים ובקבוצות תמיכה. אני חושבת מה שחשוב זוהי האמונה שלך שתוכלי להצליח ושהשיטה והקבוצה מתאימות לך. אם יעלו תכנים שתרצי להתעמק בהם, תמיד תוכלי במקביל לפנות לאיש מקצוע. בהצלחה ותוכלי תמיד להעזר בפורום

מנהל פורום התמכרות