אני חייבת עזרה !!!

דיון מתוך פורום  התמכרות

04/08/2011 | 14:37 | מאת: נואשת

אינה שלום , חבר שלי בן 24 והוא מעשן באנגים במכשיר כבר תקופה ארוכה במשך 7 שנים הוא מעשן באנג וחשיש גרס אך שלא קוראים לזה .. זה כבר נהיה חרוני ובהגזמה הוא מעשן כמה פעמים ביום והוא הגיע למצב שהוא לא מסוגל להפחית ולהפסיק פשוט קשה צורה נוראההה כמה שהוא רוצה הוא לא מסוגל אני חייבת את עזרתך תני לי כמה טיפים מה אפשר לעשות בשביל לגרום לו להפסיק אני לא רוצה את זה בחיים שלנו אני באמת חסרת אונים . אשמח אם תעזרי לי , תודה !

07/08/2011 | 23:14 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, נראה שלבן זוגך יש בעי של שימוש לרעה או התמכרות. ללא החלטה שלו, שום התערבות לא תסייע. האם את רוצה להיות בקשר עם אדם שמשתמש. צר לי לחזור על אותם משפטים שכולם אומרים לך, אך בן זוגך יצטרך להגיע לבחירות שלו ואת לשלך.את יכולה לקשור את חייך עם סם, אך לא נראה שאת מעוניינת בזה. את יכולה לפרט לי במייל[email protected]

מנהל פורום התמכרות