התמכרות לחשיש

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/07/2011 | 05:33 | מאת: תומר

היי אני תומר בן 18 וחצי מנתניה מעשן חשיש כשנתיים וחצי שנה וחצי מתוכן כפעם פעמיים בשבוע ובשנה האחרון במשך כול יום כימעט ולפני חצי שנה התחלתי לעשן באנגים כול יום,אני מתגייס בעוד שבוע בידיוק והיום החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעשות הכול כדי להיגמל ולהפסיק עם זה בצבא,אני מתגייס לקרבי ורוצה לשנות את החיים שלי הייתי שמח עם הייתם נותנים לי עצות איך להתמודד עם תהליך הגמילה ועם אפשר להסביר עם יש נזקים בלתי הפיכים שנגמרו מהתקופה בה עישנתי ועם אוכל לחזור להיות בנאדם רגיל שמתחבר בחברה ועושה שמהוא עם עצמו

31/07/2011 | 04:52 | מאת: תומר

בבקשה תעזרו לי אני עוד שלוש ימים מתגייס ואני לא יודע מה לעשות עם עצמי אני מת להפסיק ולא מצליח אני מפחד שכשאני יתגייס יהיו לי מצבי רח ודכאונות ואני לא יצליח להשתלב אני מתחנן תמליצו לי על משהוא כדורים שיעזרו לי ותהנו לי עם זה נזק בלתי הפיך למח תקופה כמו שאני מעשן ועם אוכל לחזור להיות בנאדם רגיל אני בקשר עם חברה שלי מהעבר ואני רוצה לחזור עליה והיא לא יודעת על הסמים והיא שמה לב שאני מוזר אני לא ידוע מה לעשות מתחנן לעזרה

31/07/2011 | 18:50 | מאת: אינה ארצי

ההחלטה היא קשה והביצוע קשה אף יותר. אכן יש תופעות בעיקר נפשיות בהפסקת שימוש בגראס וחשיש,אני לא ממליצה על כדורים, מה שבטוח, כי לא יהיה לך פשוט להגמל יחד עם גיוסך, תזכור רק שהתופעות הללו הפיכות וזמניות. אין דרך קיצור לצערי, אני מקווה שתצליח בשני התהליכים גם בגמילה וגם בגיוס. בהצלחה

29/08/2011 | 21:27 | מאת: אל תדאג, תומר!

אם באמת מדובר רק בחשיש וגראס אז זו לא התמכרות אלא התרגלות, והצבא ישנה לך את כל ההרגלים, גם כאלה שכרגע לדעתך מגדירים אותך. הצבא מביא מצבי רוח ודיכאונות בלי קשר, אבל עם הזמן מתגברים. קבל עצה אמיתית מאדם שנפטר מהרגלי עישון: תשקיע בצבא. תהיה מורעל. תן להם לבנות אותך מחדש. ככה לא יהיה לך זמן לחשוב על עישונים, ותוך שבוע שבועיים באמת לא תחשוב על זה. מה שחשוב שלא תעשן כשאתה חייל, כי הם כל הזמן מחפשים. תסמוך על עצמך, אל תדאג ויהיה בסדר. שפשוף נעים!

מנהל פורום התמכרות