יש לי בעיה עם החבר שלי

דיון מתוך פורום  התמכרות

14/07/2011 | 09:55 | מאת: מריה

חבר שלי מכור להימורים. הוא משחק המון בפוקר.נכון להיום הוא בחובות בגלל המשחקים והוא עדיין ממשיך לשחק... הבעיה היא שהוא מבין שלא צריך לשחק והוא יודע שצריך להפסיק אבל אינו יכול וזה פוגע בקשר שלנו ובכלל בחיים שלו. אני נורא רוצה לעזור לו אבל איני יודעת איך, תעזרו לי בבקשה. מה צריך לעשות, למי ליפנות ואיזה דרכים לפתרון יכולים להיות. אני מוכנה לעשות הכל. תודה מראש. :)

19/07/2011 | 11:43 | מאת: אינה ארצי

מומלץ לפנות לעמותת "אפשר", וזאת כמובן בתנאי שהוא מעוניין לקבל עזרה. אם הוא לאמוכן, את תוכלי לקבל עזרה או הכוונה. אם את צריכה את הפרטים, את יכולה ליצור קשר עמי בטל: 0524777174

מנהל פורום התמכרות