הורים בני 75 מעשנים גראס

דיון מתוך פורום  התמכרות

01/07/2011 | 21:00 | מאת: מורן

הורי בני 75 התחילו לעשן גראס בקיבוץ. בעיקר אבי שסובל מהרבה מחלות ומצב רוחו בכי רע. הגראס מחייה אותם, אבא שתמיד היה סגור ועצוב התחיל להיפתח והנכדים גילו אותו מחדש, מלא בשמחת חיים אוכל בתיאבון ופחות ממורמר. אני תוהה האם הגראס יכול להזיק להורי? אציין כי אבי מעשן ישירות ואימי משתמשת במכשיר מיוחד ומעשנת פחות. אשמח לשמוע את דעת הדוקטור תודה מראש מורן

03/07/2011 | 16:41 | מאת: אינה ארצי

במקרה זה אני חושבת שתועלת עולה על הנזק. הוריך אנשים בוגרים , שמסוגלים לקבל את ההחלטה.אני מקווה שירגישו טוב ולא יצטרכו להעזר בחומר חיצוני לשם כך. בהצלחה

03/07/2011 | 17:13 | מאת: מורן

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4088586,00.html אבקש לא למחוק את הקישורית. במידה ואת בכל זאת מחליטה למחוק, מחקי את כל ההודעה ולא רק את הקישורית, (כולל את הודעתי הראשונה ממנה מחקת את הקישורית הנ"ל). תודה.

מנהל פורום התמכרות