התמכרות לסקס

דיון מתוך פורום  התמכרות

01/07/2011 | 11:04 | מאת: דוני

שנים אני סובל מהתמכרות למין. אני בן 52 - חשבתי שזה כבר מאחורי אבל בתקופה האחרונה יש לי relpase, ואני מחפש דרך להתגבר על זה. הבעייה הקשה שלי היא בעיקר עם המחשב: מאז שיש צ'אטים, וגרוע מזה - צ'אטים עם תמונות, קשה לעצור את זה. אני גר לבד, והפיתוי (במחשב) גדול אפילו יותר מבחיים. אני לא מרגיש שזה "הורס לי את החיים" כי הרי אני לא בוגד באף אחד, אבל זה בהחלט משפיע על איכות החיים - אם למשל אני הולך לישון מאוחר מידי (לפנות בוקר!) פעם-פעמיים בשבוע. חוץ מזה, קשה לי מאוד ההכרה שיש משהו בחיים שלי שאין לי שליטה עליו. שאני עושה למרות רצוני. בכל תחום אחר אני מרגיש שיש לי שליטה על החיים שלי, שאני לא עושה שטויות, שאני נוהג באחריות ובהיגיון... כל פעם אני מגיע להחלטה שזהו זה, לא עוד וכו' וכו', אבל ההחלטה לא מחזיקה מעמד מול הרגל של שנים. בעצם מה שאני מחפש זה זוגיות יציבה (כשהייתי בזוגיות כמעט לא היתה לי בעייה בתחום הנ''ל.) אבל אני פשוט לא מצליח למצוא את בן הזוג המתאים. כמובן שקשה לי לשתף אפילו חברים מאוד קרובים בעניין הזה, וגם כשאני משתף, זה לא באמת עוזר לי. בעצם, שום דבר לא עוזר לי. במידה מסויימת פשוט התרגלתי שזה ככה, אני לא מאשים את עצמי, ובסך הכל יש לי איכות חיים טובה. קשה לי לדמיין את עצמי משתתף בקבוצות תמיכה לזה וכו'. ובוודאי שאין לי רצון לחפש תרופות. אשמח לעצה... דוני

03/07/2011 | 16:37 | מאת: אינה ארצי

אתה לא צריך עצה ממני. במכתבך יש את כל התשובות והסברים. אני חושבת שצריך לחפש פתרון לבדידות (וזה בטח לא תרופות). יסייע גם לדבר עם משהו, אולי אימון בנושא הזוגיות. אני חושבת שהמיקוד לא צריך להיות בסמפטום אלא בבעיה. בהצלחה

20/07/2011 | 13:07 | מאת: מיקי

היי, אני גם סבלתי מבעיה הזאת ויש פיתרון מדהים שהחזיר אותי לחיים שפויים ביחס להתמכרות לסקס והוא 12 צעדים צלצל לקו החם 052-7640209 או כנס לאתר www.sa-israel.org בהצלחה

מנהל פורום התמכרות