האם אני מכורה?

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/06/2011 | 19:39 | מאת: אנונימוס

לאחרונה החלו אצלי מחשבות על זהות מינית.לא ברור לי מאיפה כי עד היום נמשכתי לגברים ונשים לא מושכות אותי כל-כך...אבל בכל פעם שנדמה לי שיש אישה שמושכת אותי אני מאוננת ומנסה לפנטז עליה,רק כדי להירגע ולראות שהיא לא באמת מושכת אותי.בגלל שזה קורה לי הרבה לאחרונה וחוסר האוננות גורם לי לחרדה ולתהיות אני שואלת עצמי האם אולי אני מכורה לאוננות.האם אלו סימנים?

16/06/2011 | 21:04 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, לדעתי אינך מכורה. לי זה נשמע כמו איזה שהיא התלבטות, גילוי עצמי מפתיע ולא צפוי, בלבול ועוד. התמכרות זה לא בהצלחה

מנהל פורום התמכרות