איך יודעים אם אני אלכוהוליסט?

דיון מתוך פורום  התמכרות

03/06/2011 | 20:38 | מאת: אלמונית

אחי בן 30 ויוצא לו לשתות מידי יום רמת אלכוהול גבוהה עקב המון אירועים חברתיים ומשפחתיים , הוא שותה עד נפילה מהרגליים , בתקופה האחרונה הוא שותה לעיתים קרובות ביותר הוא טוען שהוא שולט בזה השאלה האם הוא כבר מכור לאלכוהול או שזו תקופה של המון אירועים וזה יעבור .

05/06/2011 | 12:10 | מאת: אינה ארצי

אחיך עובר משבר כלשהו והוא מתמודד בעזרת אלכוהול. האם הוא מכור - סביר להניח, עוד לא. האם הוא יכול להתמכר כן, זוהי בהחלט בריחה מהציאות וזוהי דרך בהחלט לא בריאה ולא יעילה. אם הוא יסכים לקבל סיוע, הדבר יכול לתרום לו ולהקל עליו. \ בהצלחה

מנהל פורום התמכרות