שאלה לגבי טיפול בהתמכרות לאלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/05/2011 | 22:45 | מאת: משה

אז ככה אבא שלי טופל במרפאה פרטית בהתמכרות הכבדה שהיתה לו לאלכוהול. בסוף המליצו לו שם לעשות טיפול שטרם שמעתי עליו. החדירו לו אמפולה מתחת לעור באזור הגב. מה שזה עושה זה מונע ממנו שנה לשתות אלכוהול על ידי כך שברגע שהוא מכניס אלכוהול לגוף הפעילות של האמפולה הזו הופכת אותו לרעל..וזה יכול להיות מאוד מסוכן לגוף ואף לגרום למוות.. זה עובד כמאין מנגנון הרתעה. רציתי לשמוע טיפה פרטים על הטיפול הזה ויעילותו מאחר ולא יצא לי למצוא עליו חומר באינטרנט. תודה רבה!

23/05/2011 | 01:52 | מאת: קוק

שמעתי עליו יש גם תרופות שעושות את זה אם אני לא טועה אבל התרופות גורמות להנג אובר בלתי נסבל או כן משמשות כרעל המטרה היא להרתיע את המחשבה על שתייה בגלל המחיר הצפוי לכך אבל עדיין יש אנשים שלמרות זאת הלכו ושתו .

05/06/2011 | 12:06 | מאת: אינה ארצי

אני מכירה כל מיני סוגי טיפולי הפועלים על חומרים כימיים שמטרתם לגרום לגוף לדחות את הסם או אלכוהול. האם אני מאמינה בזה? ממש לא. מנסיוני ללא שיתוף פעולה יעיל של המטופל ועבודה רגשית וקוגנטיבית שתושקע בתהליך, לא תהיה הצלחה לתהליך.

מנהל פורום התמכרות