בלבול

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/05/2011 | 22:04 | מאת: מירב

שלום אינה ! בשאלה הקודמת שלי שאלתי לגביי הבלבול של החבר שלי. השאלה שלי היא האם הבלבול הזה יכול להיות פסיכוטי או על הגבול?

22/05/2011 | 10:54 | מאת: קוק

מה פסיכוטי בלהרגיש בילבול ? כל מי שנכנס לקהילה חווה סוג של זעזוע בהתחלה במיוחד אלה שלא כנועים .

22/05/2011 | 18:20 | מאת: מירב

שלום לך ! סחטיין על השם .כן נכון הוא לא כנוע בכלל. כנראה ,שאתה לא יודע מה זה פסיכוטי אבל היו לו קטעים שהוא שמע ,שהשכנים דיברו עליו ואף אחד לא דיבר עליו זה נקרא ניתוק מהציאות פסיכוטי.הגבול הוא דק כאשר ישנה אפשרות למישהוא על הגבול.להכנס לבלבול בריא או לסוג של התנתקות מהמציאות למישהו שרוט מהחיים הכול אפשרי ולכן אני דואגת .כי אין לי תקשורת איתו ביקש פסק זמן ועם אמא שלו הוא גם לא מתקשר.

מנהל פורום התמכרות