ייעוץ

דיון מתוך פורום  התמכרות

08/05/2011 | 16:55 | מאת: קרינה

שלום, הייתה לי חברה שבזמנו היינו חברות מאוד קרובות. היא הייתה נוהגת להשתמש בחשיש(לא בטוחה שזה החומר, אבל הכוונה לבנגים) לעיתים רחוקות בשביל הכיף. היא הכירה בחור מכור ועכשיו גם היא מכורה. היא ויתרה על כל החברות שלה בגלל זה, היא הולכת לחבר שלה במקום לבצפר כדי לעשן..קיצר מכורה. ההורים שלה לגמרי עוורים ולא מגיבים לזה. והיא קטינה, איך ומה אפשר לעשות כדיי להפנות אותה איכשהו לעזרה?

14/05/2011 | 22:26 | מאת: אינה ארצי

קרינ שלום. אם היא קטינה אפשר לפנות לעזרה. אבל צריך להיות בטוחים שהיא במצב וצריכה עזרה ולקחת בחשבון שהיא לא תרצה להסתייע. אם את רוצה לפרט המייל שלי[email protected]

מנהל פורום התמכרות