התמכרות לסם

דיון מתוך פורום  התמכרות

08/05/2011 | 14:40 | מאת: שירן

היי שמי שירן ויש לי ידיד שמכור לסמים מה אפשר לעשות בנידון או דרך טיפול מסויימת שתוכל לעזור לנטרל אותו מהסם הוא אינו מוכן לקבל עזרה ולא מוכן להודות שהוא מכור האם יש מה לעשות עם זה? למי אפשר לפנות ליעוץ?

14/05/2011 | 22:22 | מאת: אינה ארצי

שירן שלום. רק אדם עצמו יכול להחליט להכנס לתהליך השינוי והתמודדות עם החיים והמורכבויות שלהם. אין דרכי קיצור ופתרונות קסם. מה שכן, כדאי לדבר ולפתוח אפשרויות, אם וכאשר,אדם יהיה מוכן הוא ישתמש במידע. חייבים להוסיף מעט פרטים עליו, ע"מ לבדוק מה יכול להתאים. בהצלחה

06/07/2011 | 20:45 | מאת: מריה

שירן יקרה אני מאד ממליצה לך לקחת את החבר שלך לקבוצת NA שם אנשים אינם משקרים ואם לחבר שלך אין עדיין מודעות למשהוא עושה שם אנשים יספרו לו מה עברו ומה סם גרם להם לעשות אני מדברת מתוך ניסיון האישי

מנהל פורום התמכרות