סיפורו של מהמר כבד

דיון מתוך פורום  התמכרות

07/05/2011 | 11:06 | מאת: רפאל

אני הייתי מהמר כבד שאיבד הכל מישפחה כבוד בריאות וכמובן את כל הונו שנאמד במיליוני דולרים אני כותב כאן לכל הקרובים של המהמרים הכבדים דיבורים לא יעזרו גם טיפולים זה רק לשלב השני במידה ויש לך מכר שאתה מזהה את תחילת נפילתו או התמכרותו הפעילות הנידרשת צריכה להיות מיידית חזקה ואלימה לערב את כל המוסדות לקחת את כל נכסיו כספיו להישתלט על זמנו ופעילותו וכל זה לאורך זמן של מחזמר שנים ובמקביל ליכפטת עליו טיפול מהמר כפייתי הוא איש חזק הוא מוכן לסבל דיבורים ובכי לא יעשו זאת כונותיו טובות אבל מחשבותיו מעוותות התהליך הזה לקח לי עשור ואת כל עושרי ואושרי אח תצפו למהלך מהיר ותמיד תמיד קחו בחשבון שזוהי מחלה חשוכת מרפא ברגע שתרפה מהפיקוח וההישתלטות על המהמר היא תתפרץ אלימה וקשה יותר

11/05/2011 | 12:36 | מאת: ענבר

רפאל, אשמח לשוחח איתך. אחי מהמר כבד, הוא כבר הפסיד את ביתו, והורי מיואשים. בבקשה כתוב לי את מספר הטלפון שלך למייל הזה: [email protected] זה דחוף, בבקשה

13/05/2011 | 13:57 | מאת: מהמר טיפש בתיחלת נפילתו

אשמח אם תיצור איתי קשר אני אובד עצות אני חייב להיגמל לפני שאני מאבד את המשפחה שלי המייל שלי הוא [email protected]

14/05/2011 | 22:16 | מאת: אינה ארצי

20/07/2011 | 12:17 | מאת: רוולה

בני בן ה23 גמר את כל כספי אני בחובות כבדים ובעלי עזב את הבית . היינו בכל מיני מסגרות שלא הועילו. האם אתה מכיר בירושלים מטפל או קבוצת תמיכה מלבד עמותת אפשר?

מנהל פורום התמכרות