התמכרות לספורט

דיון מתוך פורום  התמכרות

06/05/2011 | 17:33 | מאת: טל

שלום, אני עושה עבודת סמינריון בנושא- התמכרות לספורט, הייתי שמחה לקבל מידע בנושא..

11/05/2011 | 23:52 | מאת: לולי

מממ.. ספורט משחרר אדרופינים מהמוח גורם להרגשה טובה ולהיי .. מה שגם לגוף פצצה אבל יותר מדי כושר יכול להביא חאימון יתר פציעות ותשישות גופנית . אבל בגדול לא מזיק ..

14/05/2011 | 22:14 | מאת: אינה ארצי

בספרות המקצועית רפואית אין הרבה חומר על התמכרות לספורט. אימון יתר לא מעט פעמים מגיע גם עם הפרעות אכילה, בעיקר אנורקסיה. כמו כן הדבר שייך לא מעט פעמים להפרעה אובססיסית קומפולסיבית OCD. כדאי לבדוק בכוון. יש דווחים על פגיעות מאוד קשות גם גופניות וגם רגשיות. הנזק כמעט ולא מתבטא בפגיעה חברתית או הסתבכות עם החוק

מנהל פורום התמכרות