טיפול בשפה האנגלית - שאלה

דיון מתוך פורום  התמכרות

26/04/2011 | 13:35 | מאת: יעל

שלום, לחמתי יש התמכרות לאלכהול למעלה מ-20 שנה. בתקופה האחרונה המצב החמיר לידי כך שהיא פוגעת בעצמה (היא כל הזמן מאיימת להתאבד ונאמר לנו שיש לה חתכים על היד). היא רק דוברת אנגלית, לכן בעית התקשורת שלה עם הגורמים המקומיים הוא לא יעיל. האם יש מקום שאליו היא יכולה לפנות באנגלית? שאלה נוספת - במידה והיא לא מוכנה לקבל עזרה, האם יש משהו שאנו יכולים לעשות בכדי למנוע ממנה לפגוע בעצמה? תודה

01/05/2011 | 16:36 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, יש לא מעט מטפלים דוברי אנגלית, יתרה מזאת, כדאי לבדוק בקהילת "הדרך". אך כל זה בתנאי שהיא מעוניינת בטיפול

06/05/2011 | 08:40 | מאת: מכירה

אורנית דורקם וינשטוק היא מטפלת מומחית לגמילה מהתמכרויות למדה, התמחתה ועבדה שנים רבות בארה"ב ודוברת אנגלית ברמת שפת אם. יכולה בהחלט לעזור במצב הזה.

11/05/2011 | 18:22 | מאת: מכורה לטלפון

מנהל פורום התמכרות