איך אפשר לדעת אם בן אדם נרקומן נקי?

דיון מתוך פורום  התמכרות

17/04/2011 | 15:40 | מאת: דורית

שלום שמי דורית יש לי בן זוג נרקומן והוא התחיל גמילה עם אדולן קשה לי להאמין שזה יחזיק מעמד איך אפשר לדעת אם הוא נקי ?מה טופעות לואי של גמילה גם לאחר שהאדולן ניגמר

18/04/2011 | 13:17 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, אדולן זהו הרואין סינטטי, כך שהגמילה ממנו מתחילה זמן ארוך יותר אלרי הפסקת השימוש ונמשך יותר זמן, אומנם לרוב בעוצמה פחותה.תופעות לווי די דומות להרואין. איך אפשר לדעת האם אדם נקי, זוהי שאלה מורכבת מאוד. אני מאמינה אם תשימי לב לפרטים קטנים את תדעי. בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום התמכרות