עזרה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/04/2011 | 04:22 | מאת: איילת

יש לנו זוג חברים שבמשך שנים היא הייתה מכורה לאלכוהול עם כל הנזקים שקשורים לזה, כבר שלוש שנים שהיא יצאה מזה לגמרי, היום ראיתי אותה עומדת בקופה של חנות של אלכוהול (שמוכרים רק ליקר שם ולא יין לדוגמא) האם אני צריכה לספר לבעלה ? היא גם ראתה אותי אבל שתינו התעלמנו כי אני ממש לא ידעתי איך להגיב, בעלה מאוד מפחד שהיא תשתה שוב ובטוח שזה רק עניין של זמן. מה עושים ?

16/04/2011 | 07:59 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, באופן כללי, כל מה שקשור לזוגיות הוא מורכב ומסובך. אין לי עצה חד משמעית.כי אם דברי איתה והיא חזרה לשימוש/שתיה אז היא תכחיש (סביר להניח)ואם תספרי לבעלה, תתערבי בתוך המערכת הזוגית עם כל השלכות שבענין. דילמה קשה בהצלחה

מנהל פורום התמכרות