עזרה

דיון מתוך פורום  התמכרות

22/06/2008 | 04:43 | מאת: t

אני לא יודע אם השאלה קשורה לפורום הזה, אבל אני ינסה בכל מקרה. יש לי חבר שמכור לקלונקס, שלפני כמה שנים ניתן לו עם מרשם רופא. וכיום הוא משתמש בקלונקס ללא מרשם רופא (שנקנה באופן לא חוקי) במינון יותר גבוה וללא בדיקות עקביות. מה ניתן לעשות בכדי לעזור לו לצאת מההתמכרות הזאת? בתודה מראש.

24/06/2008 | 11:18 | מאת: אינה ארצי

שלום, אני חושבת שהחבר שלך כן מכור לקלונקס. קלונקס הוא סם, שנמצא בקבוצת הסמים המדכאים את מערכת העצבים, וזהו סם חוקי במרשם של רופא. זו היא התמכרות לכל דבר ואין אפשרות לעזור לאדם מכור ללא רצונו וללא התגייסות מצידו. במידה והוא ירצה עזרה, הוא יצטרך בשלב ראשון לעבור גמילה בליווי רפאוי ולאחר מכן הוא יוכל לפנות לייעוץ נפשי שיעזור לו להתמודד עם רגשותיו וקשייו. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות