שימוש חד פעמי בימסטר נייס גאי

דיון מתוך פורום  התמכרות

05/04/2011 | 22:29 | מאת: עדי

שלום לך,מקווה שתוכלי לעזור לי לקחתי לפני חודשיים בערך 3 שכטות מהמיסטר נייס גאי,היו לי סחרחורות רעידות בחילות והרגשה כללית לא טובה כוללת פחדים שמא זה לא יצא ממני אף פעם ושעשיתי את טעות חיי וכו'... עברו חודשיים וחליתי במחלת הנשיקה ,אני לא יודעת אם יש לזה קשר אבל חשבתי לציין את זה בכל זאת.לאחר חודשיים התחלתי להרגיש פחדים פחד להישאר לבד פחד ממשהו לא מוגדר חרדה כללית מעיקה כזו שמלווה אותי כמה פעמים ביום. השאלה שלי היא כזאת,האם השימוש שעשיתי בפעם הראשונה והאחרונה של ה-3 שכטות שלקחתי השפיעה על המוח שלי על צורת המחשבה?האם זה גרם למחלת נפש להתפרץ? אשמח אם תייעצי לי.תודה מראש

05/04/2011 | 22:31 | מאת: עדי

חשוב לציין שהמחשבות והפחד עבר לי אחרי שלושה שבועות בערך וחזר לאחר חודש וחצי.

09/04/2011 | 10:08 | מאת: אינה ארצי

אכן יכול להיות קשר בין הדברים. אם הדבר פוגע בתפקוד תקין או ברווחת חייך, כדאי שתפני לפסיכיאטר לייעוץ. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות