ילד מכור

דיון מתוך פורום  התמכרות

03/04/2011 | 17:03 | מאת: חברה

בני נכנס לכלא צבאי מאחר והשתמש בסמים מסוג קנביס כל הזמן דברנו אתו על סמים מאחר והוא מסוג הילדים שצריכים להגיע לקצה ולגוע בו אבל באיזה מקום לא רצינו להאמין שהוא משתמש עד שנעצר בצבא יתכן והוא קיבל את "הסטירה" אבל עכשיו אנחנו כבר לא יודעים אם להאמין לו ואיך לטפל בבעיה אני מחפשת תשובות איך להתנהג כי הוא משתחרר בשבוע הבא

04/04/2011 | 20:24 | מאת: אינה ארצי

זו הזדמנות מצויינת לנהל שיחה על המצב וכיצד אפשר לצאת מהמקום הבעייתי לצמיחה, דהיינו, לנצל את המשבר את הסטירה ולפנות לדרך חדשה. אני יכולה להציע כמה אפשרויות טיפול. תודיעי לי האיזה איזור אתם בהצלחה

מנהל פורום התמכרות