האם אפשר להגמל לבד מהרואין?

דיון מתוך פורום  התמכרות

02/04/2011 | 22:59 | מאת: אלה

יש לי חבר שנגמל לבד- ללא קבוצה או מכון, לפני כשנה. הוא עדיין מעשן חשיש, אבל באופן מבוקר (רק בערב, לא הרבה, ולא כל יום). הוא עדיין חושב על הרואין. הוא התרחק מאנשים שיכולים לדרדר אותו. האם אפשר להאמין שזה מאחוריו או שזו תמימות?

03/04/2011 | 18:26 | מאת: לולי

תמימות . זה רק עניין של זמן עד שיחזור .מנסיון ברגע שמכור חווה סטלה החשיבה שלו תוביל אותו חזרה לסם האהוב .

04/04/2011 | 20:22 | מאת: אינה ארצי

אני חושבת שחבריך משלה את עצמו, הוא עדיין משתמש בסם ורק מנסה לשלוט במצב. אנני מאמינה בחצי הריון, את כן? בהצלחה

מנהל פורום התמכרות