התמכרות למחשב

דיון מתוך פורום  התמכרות

18/03/2011 | 18:55 | מאת: נועה

שלום, בני בן ה 18 מכור למחשב, אינו יוצא מהחדר כלל, אינו נפגש עם חברים, נשר כמעט לחלוטין מבית הספר,מגיע בממוצע יום בשבוע ללמוד לשעה שעתיים וחוזר הביתה. כל חייו סובבים סביב המחשב, אין לו כלל חברים, גם המעטים שהיו לפני שנה נעלמו לגמרי. מה עושים?? האם הפיתרון הוא להוציא את המחשב מהבית?? אני יודעת אלו מלחמות יהיו לךדעתי זה יהיה בלתי אפשרי לחלוטין, לא חושבת שאני יכולה לעשות את זה

19/03/2011 | 21:58 | מאת: אינה ארצי

ועה שלום מאוד קשה לתת תשובה עקיפה דרך הרשת. הצעד ראשון חייבת להיות שיחה כנה. שמטרתה לא להטיף, לא להלחם, לא לריב, אלא לברר מה קורה. יכול להיות שהילד מכור למחשב ויוכול להיות הוא מנסה להתמודד עם משהו קשה, דרך הבריחה. שני המצבים מורכבים ולא בריאים.לכן חזוב קודם כל לנסות לברר מה קורה או קרה לפני כמה חודשים. אחר כך, אפשר לחשוב על פתרונות המשך. בהצלחה ותעדכני אותי בהמשך

מנהל פורום התמכרות