התמכרות לחגיגת

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/01/2011 | 23:27 | מאת: רון

שלום , אני מכור לחגיגת מזה כשנה , לקח לי זמן להודות בזה.. האם ישנן קבוצות ומסגרות טיפוליות שתוכחי להמליץ עליהן? תודה

17/01/2011 | 21:27 | מאת: אינה ארצי

שלום רון, התמכרות לחגיגת דומה להתמכרות למעוררים אחרים. אם אתה מעוניין במסגרת של משרד הבריאות לגמילה או מסגרת פרטית. מהמידע שמגיעה ממדינות שיש יותר ניסיון בטיפול במעוררים סינטיים, יש צורך בגמילה ארוכה יותר - כשלושה חודשים, כוון שאחרי חודש וחצי - חודשיים, יש רגרסיה מעין מצב דיכאני, שיכול לגרום לחזרה לשימוש. אני יכולה להמליץ על כמה מקומות הטל שלי 0524777174 בהצלחה

מנהל פורום התמכרות