רטלין ואלכהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

24/12/2010 | 00:33 | מאת: ש

שלום אני בשנות השלושים לחיי במשך כל חיי סבלתי מבעיות התנהגות עד שהתחלתי לקחת לפני כחמש שנים רטלין בתקופה הזו התחלתי לעבוד בצורה מסודרת התחתנתי והצלחתי להתרחק מהשפעות שליליות בשנה האחרונה הרטלין משפיעה פחות ופחות ואני צורך ממנו יותר ויותר. בחודשים האחרונים התחלתי להסניף אותו כדי להשיג השפעה(אני לוקח כ150מג ביום שזה יותר מהמינון המירבי שמשרד הבריאות מאשר) לאחרונה חזרתי גם לשתיית אלכהול בעיקר בערב לאחר שעות ההשפעה של הרטלין הפסקת הרטלין מובילה לחוסר שליטה ואימפולסיביות מסוכנת ברור לי שללא הרטלין אני יאבד את העבודה והמשפחה אני חושש לספר לפסיכיאטר כי הוא יפסיק את המרשמים לרטלין אני מרגיש לכוד בין הטיפול וההתמכרות האם יש דרך אחרת

28/12/2010 | 22:48 | מאת: אינה ארצי

ש שלום. אתה מתאר סימנים של התמכרות לכל דבר. אני חושבת שצריך לפנות לגורם מקצועי ולבנות יחד עימו התערבות שתתאים לך. כנראה ריטלין כטיפול לא סיפק את כל הצרכים - הרגשיים, בעיקר. צריך להתאים טיפול תרופתי מתאים, ובמקביל תהליך של טיפול נפשי שיסייע לך להתמודד עם קשיים וסוגיות שמביאאות אותך לשימוש. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות