התמכרות לאלכוהול-

דיון מתוך פורום  התמכרות

12/12/2010 | 14:40 | מאת: חסוי

רציתי לשאול לגבי בעלי(30),כשיש בסביבתו אלכוהול(בבית,באירועים,משפחה)הוא מתחיל לשתות ולא מצליח לעצור.(בדר"כ בערבים ובסו"פ)כשהוא שותה,הוא מקבל ביטחון עצמי מופרז ואומר כל מה שבא לו,פוגע מאוד,ולא חושב על התוצאות.לאחר השתייה ,הוא גורם לעצמו להקיא כדי לא להרגיש את התחושה הרעה שאחרי. אם אני מעירה לו על הכמות של השתייה,הוא כועס.בזמן האחרון החבאתי לו את הבקבוק והוא זכר שהיה בקבוק וכעס עלי ואמר שזה פוגע בו.יש לציין שאביו במשך שנים שותה שתייה חריפה. אני מאוד רוצה לעזור לו,אבל לא יודעת איך.אשמח אם תוכלי לייעץ לי ולהפנות אותי לארגון אנונימי שיכול לסייע(אזור השרון)דבר נוסף,הוא מכחיש שיש לו בעיה ,איך אפשר לגרום לו להבין שזה נכון? האם אני צודקת ויש לו בעיה של אלכוהול?אולי העדפתילא להאמין שזה נכון.תודה

12/12/2010 | 14:54 | מאת: אינה ארצי

אכן נשמע שיש לבעלך קושי עם הנושא, אני נזהרת לקבוע אבחנות או הצהרות על סמך מידע מועט.כדאי להתייעץ עם איש מקצוע. אפשר עם עמותת אפשר או יחידה לטיפול בהתמכרויות או אנשי מקצוע פרטיים. במידה והוא אינו מעוניין בעזרה, את יכולה למצוא מישהו להסתייע. בהצלחה

13/12/2010 | 10:49 | מאת: דודי

תוכלי להתייעץ עם עמותה שעוסקת בנושא התמכרויות, בשם רטורנו, מנכ"ל העמותה הרב איתן אקשטיין 052-6251477

15/02/2011 | 22:39 | מאת: תמר

המספר של הרב איתן אקשטיין מנכ"ל עמותת רטורנו השתנה והוא:0523-776877

מנהל פורום התמכרות