התמכרות לכדורי שינה/הרגעה

דיון מתוך פורום  התמכרות

27/11/2010 | 19:56 | מאת: בן

שלום רב, אימי סובלת מזה כ-6-7 שנים מהמתכרות לכדורי הרגעה -בעיקר vaben ו-zadorm. סה"כ היא נוטלת מעל לעשר כדורים כאלה ליום. בנוסף, המצב מוחמר על ידי שתיית אלכוהול - כבקבוק יין ביום. מהו הטיפול המומלץ? האם ישנם מרכזי גמילה המוכוונים במיוחד להתמכרות לכדורי הרגעה? תודה מראש

28/11/2010 | 21:39 | מאת: אינה ארצי

שלום לך, חשוב שאמך תעבור גמילה בפיקוח רפואי. וזאת במידה והיא רוצה באמת לעשות שינוי ולעבור את התהליך הלא פשוט. אם תרצה לקבל המלצה אני צריכה לקבל פרטים נוספים. הנך יכול ליצור קשר 0524777174

מנהל פורום התמכרות