זקוקה לייעוץ דחוף בקשר לבן שהתמכר להימורים

דיון מתוך פורום  התמכרות

11/10/2010 | 09:50 | מאת: אמא דואגת

שלום רב,גב' אינה אני אמא לשני בנים, ונודע לי שהבן הצעיר בן 27 מכור להימורים וחייב הרבה כסף בשוק אפור, הבן הגדול התקשר אלי (אנו ההורים גרושים ואני מתגוררת בחו"ל) וסיפר לי שהבן הצעיר נמצא בלחץ נפשי כבד והוא מפחד שהוא ישים קץ לחייו, היות והוא נתון לאיומים מצד האנשים שמהם לווה את הכספים, הוא עובד וכל המשכורת ניתנת כל שבוע למלווים אבל החוב רק גדל וזהו מין מעגל שאין שם מוצא. אנו ההורים אנשים שכירים שמרוויחים מספיק כדי מחיה אין לנו כספים בסדר גודל של החוב אנא אני פונה אליך בבקשה דחופה למתן ייעוץ למי אפשר לפנות לסיוע קודם כל לטפל בבעיית ההתמכרות ואיך אנו יכולים לעזור לו לצאת מהאין מוצא הזה אנו פשוט לא יודעים מאיפוא להתחיל ואני פוחדת שהוא יעשה מעשה נואש אודה לך על תשובה מהירה אמא דואגת

11/10/2010 | 22:41 | מאת: אינה ארצי

שלום לך: בקצרה בקהילה יש את עמותת אפשר יש קהילה טיפולית בשם "רטורנו" שגם הם מתמחים בטיפול בבעיה. יש מקומות פרטים נוספים, אך על מנת לעשות חשיבה יותר לעומק אני צריכה מעט פרטים גם במייל [email protected]

מנהל פורום התמכרות