עזרה במציאת רופא או מרפאה לטיפול באלכוהוליזם?

דיון מתוך פורום  התמכרות

30/09/2010 | 21:37 | מאת: דניאל

שלום לכולם! יש לי הורה שמכור לאלכוהול בצורה חזקה מאוד ולא אני ולא אחרים לא יכולים להשפיע, אז אני מחפש דחוף רופא או מרפאה שבה כדאי לעבור טיפול, מישהו עם נסיון מוכר וכו' (עדיף גם דובר רוסית) למי כדאי לפנות? בבקשה תעזרו לי

01/10/2010 | 09:01 | מאת: אינה ארצי

דניאל מאיזה איזור אביך? האם הוא מעוניין לקבל עזרה? בן כמה הוא ובמה מתבטאה הבעיה?

01/10/2010 | 09:21 | מאת: דניאל

אני מצטער שהייתה אי הבנה - מדובר באמא שלי. היא גרה עם אבא שלי בחיפה. היא בת 47 והיא שותה כבר תקופה ארוכה, כרגע היא במצב שהיא לא יכולה להפסיק לשתות, לא אוכלת, וקשה לה לתפקד,הגוף שלה לא עומד יותר באלכוהול והיא חולה כל הזמן בגלל השתייה (בחילות,שלשולים,סימנים של הרעלה) כשהיא במצב קשה היא מסכימה לטיפול אבל ברגע שהיא מרגישה יותר טוב היא דוחה את ההצעה לעבור טיפול איך אפשר לגרום לזה שהיא תתחיל טיפול בהקדם?

06/10/2010 | 11:27 | מאת: אייל

והיום אני עוזר לאנשים להגיע לשם הקמתי אתר לטובת העניין http://samim-help.blogspot.com/p/blog-page.html העסק שלי הוא ייעוץ ארגוני הנקרא "בית לעסקים" אבל עוזר בלי קשר לאנשים להגמל. את מוזמנת ליצור קשר ל- 077-5315536 אייל

מנהל פורום התמכרות