התמכרות לגלישה באתרי הכריות

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/09/2010 | 12:28 | מאת: נועה

שלום לך , לאחרונה בעלי גולש יתר על המידה באתרי הכריות ומעביר את הלילות בצאט'ים עם בחורות אחרות. שעליתי על זה שמתי לזה סוף והצבתי בפניו אלטימטום. הצעתי לו ללכת לטיפול זוגי , אך הוא טוען שהבעיה היא לא איתי אלה שלו ושהוא מרגיש שהוא מכור לזה , זה מאפשר לו לשחרר לחץ ממתחי היום. הייתי שמחה לקבל ממך יותר מידע על סוגי טיפולים והבדל בין גישות פסיכולוגיות ( או הפנייה למקורות מידע) בעלי לא מאמין בטיפול פסיכולוגי אך עדיין מבין את החשיבות בצורך בטיפול. כמו כן אבקש שמות של פסיכולוגים באיזור ירושלים שניתן לפנות אלהם בנושא זה ( מצורף מייל) תודה .

22/09/2010 | 07:41 | מאת: אינה ארצי

נועה שלום, הטיפול בארץ בנושא עדיין בחיתוליו, וללא בדיקה מעמיקה יותר ההמלצה היא לא מספיק מקצועית. אני הייתי בוחרת איש מקצוע לאו דווקא מתמחה בהתמכרויות אלא מישהו שבעלך יוכל לתת בו אימון ולעבוד על הדברים. המייל שלי: [email protected]

24/09/2010 | 11:57 | מאת: מכור בהחלמה

יתכן ואני טועה אבל נשמע לי שטיפול רגיל עלול שלא להיות מספיק במקרה של בעלך. גבר שצריך להתכתב עם בחורות אחרות מלבד אשתו על מנת להשתחרר מלחצי היום יום, יכול לעשות איתן עוד דברים כדי להשתחרר מלחצים. אם בעלך לחוץ, הוא יכול להשתחרר בשיחה איתך, עם חברים, בפעילות ספורטיבית, בתחביבים וכדומה. אבל הוא בוחר לעשות זאת בצ'טים ואתרי היכרויות... איך אפשר ליצור אמון זוגי כך? אם בעלך מודה שהוא מכור אז יתכן וזה הצעד הראשון בדרך להחלמה- יש קבוצות גמילה למכורים למין (לא נעים להודות אבל כך הוא נשמע מתיאורך) והן מתעסקות לא רק בנושא הפיזי של מין אלא בכל רובד של בגידה בבת הזוג (פיזית, רגשית, מחשבתית), בצ'טים, באתרי היכרויות, בהליכה לנערות ליווי (שלא תדעי), בחיוג לטלפונים אירוטיים ועוד ועוד. מרבית המכורים לא יוכלו להתמודד לבד עם התמכרותם וצריכים סביבם אנשים במצב דומה, שמתמודדים עם קשיים דומים- ההרגשה שסוף סוף הגעת למקום שמבינים אותך היא חשובה מאוד וצריך לדעת שהמטרה של הקבוצות הללו היא לשפר את החיים ולתמוך מאוד ביחסים הזוגיים, כלומר גם בת הזוג אמורה להרוויח מכך. בהצלחה רבה

מנהל פורום התמכרות