בעלי מכור לאלכוהול

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/09/2010 | 23:02 | מאת: רותי

אני משוכנעת שבעלי זקוק לגמילה מאלכוהול. הוא מכחיש ונהנה לשתות וודקה כל יום. מה לעשות?

17/09/2010 | 10:56 | מאת: אינה ארצי

רותי שלום, באופן כללי מי שצריך להתגייס ולרצות את הטיפול זה האדם עצמו. זה לא משנה האם האדם הוא מכור או משתמש לרעה. ברגע שמשהו פוגע באיכות החיים ובתפקוד, הדבר הופך לבעיה. השאלה העיקרית, האם בעלך מרגיש שיש לו קושי, שמשהו מפריע לו, שהוא צריך עזרה? אם הוא עדיין בהכחשה או לא משלם את מחיר השימוש:תפקוד בעבודה, יחסים בתוך המשפחה, צמצום תחומי החיים וכד', אם הוא אינו מרגיש את כל אלה, סביר להניח שלא ירצה עזרה. אשמח אם תפרטי כאן או במייל: [email protected]

מנהל פורום התמכרות