אח אלכוהוליסט עקב טראומה במשפחה

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/09/2010 | 22:43 | מאת: אע

שלום רב, אחי בן 31, נשוי ואב לשני ילדים. הוא אינו מאושר בנישואיו ומצבו הכלכלי גרוע כבר שנים ואינו מראה שיפור באופק. הוא תמיד אהב לשתות פה ושם מעט בשביל הכיף ותמיד חיכה את אבי בהקשר זה. אבי נפטר לפני כארבע שנים - דבר שהשפיע עליו משמעותית ביותר והוא אינו מצליח להשתחרר מזה בקלות - הוא בורח פעמים רבות מהבית וכשאר הוא כבר בבית הוא שותה ללא סוף ומשתכר מידי יום. לאן ניתן לפנות ללא עלויות מהותיות שכן מצבו הכלכלי כאמור אינו מזהיר. תודה מראש אע

16/09/2010 | 22:07 | מאת: אינה ארצי

יש מערך רחב ומקצועי מאוד: גם בעמותת "אפשר", יש סניפים בקרבת מקום מגוריו (פריסה ארצית) או באגף הרווחה ברשות המקומית - היחידה לטיפול בהתמכרויות בהצלחה ושנה טובה

מנהל פורום התמכרות