סמים.

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/08/2010 | 07:58 | מאת: tbh

אני אף פעם לא עישנתי אולי בגלל שיש לי כמה דברים בחיים שמציקים לי ואני יודעת שסמים או כל דבר אחר לא ייפתר אם הבעיה אצלי בתוכי לא תפתר ובכ"ז. האם עישון חשי או מריחואנה מזיקים?בלי הטפות מוסר וכו. באופן עקרוני ...?כי קראתי שמצאו שהם לא משפיעים כמעט על התיפקוד בשכל בחשיבה ובלמידה עשו מחקר. מה דעתך על נהנושא? האם זה ממכר?ומה ההשפעה ברגע שאני מעשנת איזה תחודשות אני מקבלת ותוך כמה זמן זה עובר? אשמח מאוד ם תעני לי על כל זה.

15/08/2010 | 08:01 | מאת: tbh

אם כתבתי לא ברור אז התכוונתי לזה שכד עכשו לא עישנתי. ובזמן האחרון אני חושבת על זה עקב כל מיני בעיות רגשיות. שאלתי גם אם חשיש ומריואנה מזיקים?ממכרים?מה ההשפעות שלהם?

16/08/2010 | 14:23 | מאת: אינה ארצי

אני מבינה שאת במצוקה. סמים לא פותרים שום דבר אלא משהים את הכאב. אני לא מתכוונת להטיף לך, אבל כדאי לחפש עזרה יעילה יותר,משהו שיקל עליך באמת. לא מעט אנשים מתחילים להשתמש על מנת לסייע לעצמם אך בשלב מסויים הם יצטרכו להתמודד.בהצלחה ואם תרצי לפרט את מוזמנת

מנהל פורום התמכרות