תשלום פי 2 רק לאחר תוצאות

דיון מתוך פורום  התמכרות

10/07/2010 | 20:28 | מאת: ירין

אם את\ה רופא\ה עו"ס שיודע\ת על פיתרון לאיך להפסיק להשתמש בהירואין\סבוטקס ללא אישפוז וללא כאב של תסמונת גמילה רגילה מוכן לשלם כל שאדרש וכפול לאחר תוצאות שלמנו כבר לכל קוסם ואני עדיין כאן.

12/07/2010 | 08:18 | מאת: אינה ארצי

כבר כתבתי לך ירין אני לא מאמינה בקיצורי דרך באף תהליך של שינוי. גם אם יש תכשירים שמעט מסעיים בתהליך הגמילה הפיזי,. התהליך הנפשי הוא הארוך, מייגע ומכשיל לא מעט פעמים. נכון שמכור פעיל חושש מהגמילה, אך תהליך הגמילה- קשה ככל יהיה נמשך כשבוע וקצת, לעומת זאת התהליך הנפשי נמשך כל תקופת הניקיון- בתקווה כל החיים. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות