סבוטקס הדבש והעוקץ

דיון מתוך פורום  התמכרות

10/07/2010 | 19:58 | מאת: ירין

עם כל הכבוד לאינה ארצי ולכל רופא שטוען שהוא ד"ר לסבוטקס אני עדיין לא ניתקלתי באחד כזה ולצערי אחרי 20 שנות שימוש בכל מה שזז יש לי דוקטורט בנושא.המסקנה שלי מאחר והכדור הזה הוא הירואין כמו המתאדון מומלץ לקחת אותו רק בעיצומו של תהליך הגמילה הפיזי בשיא הקריז שזה לפחות 24 שעות מהשימוש האחרון ורק לימים ספורים כשבכל יום מפחיתים.הירואין\סבוטקס\אדולן אלו נבלה ואלו טרפה. אשמח לשמוע תגובות\חידושים לדבריי. ולדעתי אם כבר אוקסיקונטין כתחנת מעבר בלבד עדיף על האחרים. מי שיודע על אתר נוסף בנושא אשמח להתעדכן.

12/07/2010 | 08:28 | מאת: אינה ארצי

ירין שלום אין קיצורי דרך. אני גם לא מאמינה בזה. החלטה והצמדות למטרה, להגיע לדרגת שפל שלך, לאבד יותר מדי, לרצות שינוי- אלה הדברים שמסייעים בתהליך הגמילה והשינוי. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות