גמילה מסבוטקס.

דיון מתוך פורום  התמכרות

07/07/2010 | 19:37 | מאת: אבי7777

שלום, אני נקי מסמים 6 שנים, כתחליף אני לוקח סבוטקס בערך 5 שנים. לא ידעתי שזה תחליף לסמים ולכן רוצה להפטר מהכדור. הוא לא בסל הבריאות והוא יקר מאוד (1200 ש"ח). בהתחלה לקחתי 2 כדורים ביום במשך 4 שנים ועכשיו חצי כדור ביום. הורדתי את המינון לאט לאט עד שהגעתי לכדור ליןם, ואז חתכתי לחצי כדור במכה אחת ומרגיש ריקנות ודיכאון, אבל יחסית בסדר, אני מפחד מאוד להפסיק עם זה לגמרי, מה התופעות לוואי שעלולות להגרם לי? בתודה מראש, אבי.

10/07/2010 | 20:07 | מאת: ירין

כמה שהאמת כואבת חייבת להאמר.אתה בבעיה קשה מאוד הלוואי תצליח וכשתסיים עם זה ספר בבקשה איך עשית מה עברת כמה זמן זה נמשך מה התופעות לוואי איפה עשית זאת ואם אכן תצליח ספר גם לנו כי טרם נמצא האיש שהצליח לפענח את הכדור הזה על כל היביטיו.

12/07/2010 | 08:26 | מאת: אינה ארצי

בסבוטקבס יש מרכיבים של מורפין, לכן יש תהליך גמילה שלוקח זמן. במידה שהדבר לא עובר תוך ימים בודדים מומלץ לפנות לרופא. לאבי7777 כל הכבוד על המאמץ ונסיון, תזכור שלכל אחד דרך משלו ומה שקובע זו התוצאה-אתה נקי מסמי רחוב כבר 6 שנים ועכשיו אתה גם נקי טוטאלית. כל הכבוד

מנהל פורום התמכרות