פייסבוק-התמכרות

דיון מתוך פורום  התמכרות

07/07/2010 | 18:09 | מאת: משה55

הילדה שלי בת 13 נמצאת הפייסבור כאגע שעות ביום ולפעמים גם יותר. כשהיא חוזרת הביתה היא מיד רצה לפייסבוק. האם זו התכרות. אגב בימים רגילים היא יכולה להיות בין שעה לארבע שעןות בפייסבוק. מה לעשות

12/07/2010 | 08:09 | מאת: אינה ארצי

משה שלום, בוא נתחיל את השיח עם ההקדמה על מה באמת קורה בקרב בני נוער בייחוד בגילאים האלה. הם מבלים המון בפייסבוק, התקשורת הווירטואלית תופסת יותר מקום מיחסים בין אישיים. אבל חייבים לבדוק את יתר תחומי החיים: האם יש לה חברות במציאות, האם יש לה בעיות חברתיות בכיתה, האם היא יוצאת ומבלה גם בחוץ, מערכות יחסים עם בנים וכד'.ההוריה בשיחה ידידות ועקיפה בהחלט יכול לעשות זאת. המלצהף כדאי לעשות את השיחה מחוץ לבית, באוירה לא פורמלית. בהצלחה.

מנהל פורום התמכרות