לכול חברי הפורום

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/06/2010 | 10:04 | מאת: אישפוזית צעדים לחופש

אנו מוסד גמילה לניפגעי סמים ואלכוהול.אשר פועל ברישיון מישרד הבריאות.כל הזקוק ליעוץ או לכל עזרה יכל באהבה ליפנות אלנו בטלפונים 046222026 או 0524053434 ונישמח לעזור כמו כו ניתן ליקרוא וליראות אותנו באינטרנט בגוגל מילת חיפוש צעדים לחופש

15/06/2010 | 23:32 | מאת: אינה ארצי

זהו אינו מדור פרסומי ואני אעביר את המידע לפיקוח של משרד הרווחה שמפקח על טיפול רגשי בנושא התמכרויות. במידה והנכם מציעים טיפול נפשי כדאי לעמוד בתנאייהם ולהוציע רשיון.

16/06/2010 | 12:39 | מאת: אישפוזית צעדים לחופש

אינה שלום.ראשית אני מיתנצל אם כתבתי משהו שלא לרוח הפורום ואני כתבתי את ההודע מכוון שקראתי הודעות של היתענינות בגמילה.ובנוסף אנו מוסד שכן פועל ברישיון ולא הבנתי למה היתכוונת שכתבת שנוציא רישיוםץ....יום טוב לכולם.

16/06/2010 | 12:42 | מאת: ממממ

תתת

מנהל פורום התמכרות