תחילת התמכרות

דיון מתוך פורום  התמכרות

11/06/2010 | 16:08 | מאת: ננוש

שלום בעלי בן 25 עד לפני כשנתיים הוא היה אנטי עישון ואלכוהול היום הוא יותר ויותר שותה ומעשן (בחברה) זאת אומרת שעם הגבולות שלי שאני כל הזמן מתעצבנת על כך הוא מעשן ושותה זה יכול להגיע לפעמים בשבוע רק בערבים אבל בכמויות די גדולות יש לנו שני ילדים והמון אחריות... מה אני יכולה לעשות???

14/06/2010 | 20:29 | מאת: אינה ארצי

ננוש שלום, זוהי אינה תחילת ההתמכרות, אך מה שבטוח זהו נושא שגורם למאבקים וריבים בינכם. את הבעיה צריך לנטרל. צריך לבדוק האם הנושא הינו הבעיה המוצהרת או שמאחורי הנושא מסתתרים קשיים אחרים.

מנהל פורום התמכרות