בתחילת הקשר

דיון מתוך פורום  התמכרות

03/06/2010 | 10:03 | מאת: אוסנת

שלום רב, לפני כחודש התחלתי קשר זוגי עם בחור שהיה בעבר מכור להימורים. חשוב לי לציין שהוא הציג את הנושא ממש בהתחלה וקיבלתי את הדברים בעיקר בגלל שהוא חוזר ומדגיש בשיחות הרבות בנינו שהוא כבר לא שם בכלל. היום הוא עובד בעבודה מסודרת ואנחנו מבלים המון ביחד. בזמן קצר מאוד התאהבנו. העניין הוא שלא סיפרתי לאף אחד מבני משפחתי על העניין ובכלל אני מרגישה מועקה גדולה מאוד עכשיו כשהקשר הולך ונהיה יותר רציני, מתחילות לעלות בי חששות. מה יהיה הלאה? האם זה התמכרות היא משהוא מתפרץ? איך אפשר לדעת להתמודד אם תיהיה מעידה כל שהיא? אני מרגישה חנוקה ומתוסכלת מהמצב הזה גם בגלל העובדה שזה חדש לי מאוד. אשמח להתייעצות ואם יש אפשרות לקבל תמיכה טלפונית. תודה מקרב לב.

03/06/2010 | 15:51 | מאת: אינה ארצי

דבר אינו פשוט. אכן התמכרות היא מחלה כרונית.באופן כללי אם מכור שומר על עצמו ומודע לצעדיו ביום יום, אז הוא ימשיך לשמור על עצמו גם בעתיד.זה באופן כללי. אם את רוצה להוועץ טלפונית-0507307380

מנהל פורום התמכרות