משפחה שצריכה עזרה בהתמודדות עם אב אלכוהוליסט קשה

דיון מתוך פורום  התמכרות

31/05/2010 | 20:11 | מאת: ליבי

שלום רב, אני בת לאב בגיל 75 והוא אלכוהוליסט קשה.הוא רגיל לשתות כמויות גדולות של אלכוהול מגיל צעיר מאוד אבל בשנה וחצי האחרונה הגוף שלו לא מתמודד יותר. לפני כמה חודשים זה הגיע לשיא חדש, אנשים טובים מצאו אותו זרוק ברחוב לא מגיב לסביבה. לקחנו אותו במד"א לבית חולים כי זה היה נראה כמו אירוע מוחי, הוא לא זיהה אף אחד מהקרובים. אחרי כמה שעות הוא חזר לעצמו ואחרי כמה ימים הוא הבטיח כמו תמיד שאחרי המקרה הזה הוא יפסיק לתמיד. זה החזיק מעמד לא יותר מ-3 חודשים. החיים של המשפחה שלנו הפכו בזמן אחרון לבלתי נסבלים, אנו שמים לב לשינויים חריגים בהתנהגות שלו ואופן החשבה שלו נהיה מעורפל יותר.הוא לא זוכר הרבה דברים, התנהגות איגואיסטית שלא אייפנה אותו לעולם יוצאת לפועל. הוא לא מכיר בבעיה ולא מוכל ללכת למרכז גמילה. השאלה שלי היא בנושא טיפול בעזרת היפנוזה שפעם שמעתי דווקא מאחד הרופאים שזה אפשרי. אם כן, אז לאן פונים, איפה אפשר לברר את כל המידע הזה ובכלל אשמח מאוד לקבל עזרה ,מה אפשר לעשות כי המצב נהיה מאוד קשה עד בלתי נסבל. תודה מראש

03/06/2010 | 15:48 | מאת: אינה ארצי

ליבי שלום רב, אין לי במקרה שלכם הרבה פתרונות להציע. מה שכן כדאי מאוד להוועץ ברופא משפחה וכל צעד לתאם גם איתו. בהצלחה

מנהל פורום התמכרות