איפה מוצאים את הרופא הז???

דיון מתוך פורום  התמכרות

20/05/2010 | 12:19 | מאת: יסמין

000000500505בעלי קיבל הפניה מנורולוגית לרופא נרגולוג בעברו השתמש בחשיש כיום נקי מזה כשנה. קיבלנו הפניה והוצאו לנו גם טופס 17 אבל רק אלוהים יודע איפה אפשר למצוא את הרופא הזה.. כל מי ששאלנו וניסנו לקבוע תור לרופא כזה היה בתדהמה אף אחד לא מאמין לנו שיש רופא כזה הרופאה הפנתה לבית חולים איכילוב אבל גם שם לא יודעים על מה אני מדברת.. אים אפשר לעזור לנו ולתת לו טלפון או משהו שיכול לעזור לנו למצוא את הרופא המדובר

20/05/2010 | 17:41 | מאת: יסמין

טעיתי לגבי השם של הרופא השם הוא נרקולוג

21/05/2010 | 14:45 | מאת: אינה ארצי

רופא נרקולוג מתמחה בעיקר בגמילה. אם בעלך נקי אינו צריך נרקולוג אלא רופא אחר. אם תפרטי לי יותר על הבעיה אוכל לנסות לתת המלצה יותר מדוייקת. גם במייל [email protected]

מנהל פורום התמכרות