גמילה מקריסטל

דיון מתוך פורום  התמכרות

16/05/2010 | 13:47 | מאת: נוני

אינה שלום רב, לאחרונה נודע לי כי חבר יקר שלי מעשן קריסטל בחצי שנה האחרונה. אני יודעת בוודאות כי הוא עושה זאת מתוך קושי וכאב וכן בשל תמימותו. לצערי, הוא מבקש ממני לא להתערב וטוען כי הוא יפסיק "יום אחד". אני מצידי כמובן נקרעת מבפנים ולא יודעת מה לעשות. חשוב לי לציין כי אין לו משפחה בארץ אשר תוכל לתמוך בו וככל הידוע לי אני האדם היחיד המודע למעשיו. כיצד אוכל לגרום לו להבין את מלוא הנזק של הקריסטל (להקריא מהאינטרנט לא עזר) ולהראות לו אלטרנטיבה להתמודדות עם מציאות חייו, אם הוא עדין נמצא בשלב שהוא מאוד מרוצה ממהשפעה של הסם. המון תודה מראש.

20/05/2010 | 09:01 | מאת: אינה ארצי

שלום נוני, לצערי התשובה שלי לא תהיה מעודדת מדי, האדם חייב להגיע להחלטות לבד, אחרת גם אם הוא יסכים, לא יהיה לו מספיק כח לעבור את התהליך הקשה. את יכולה לנסות להשפיע רק אל תצפי לתוצאות. מה שכן, קריסטל זהו סם יקר וחזק,כך אחרי תקופה לא ארוכה במיוחד או שעוברים לסם אחר או נגמלים. בהצלחה.

24/07/2010 | 21:03 | מאת: nv lxc

נוני בן כמה חבר שלך אם אפשר לשאול? ואם את חושבת שהוא מכור ובא לו לדבר עם מישהו צרי איתי קשר תגיבי לי על ההודעה

06/07/2011 | 20:40 | מאת: מריה

שלום רב, קוראים לי מריה אני בת 31 אמא לתינוקת נהדרת יש לי בעל שאני מאד אוהבת אותו ולא יכולה לעזוב אותו למרות שהוא משתמש בקריסטל כבר הרבה מאד שנים אני מאד סובלת מזה ואנני יודעת כמה זמן נשאר לו לחיות יחדיו עם סם ההרסני הזה. אני פונה לכל אחד ואחד שיודע שקיים היום טיפול חדשני או כל טיפול אחר נגד הדבר הקטלני הזה אנא תתתקשרו להגיד לי לאן עלי לפנות כדי לעזור לבעלי היקר. זה עניין של חיים ומוות. תודה בשם הבת שלי גם . טלפון שלי : 0545598106 תודה.

מנהל פורום התמכרות