האם ניתן לטפל לבד בהתמכרות למין

דיון מתוך פורום  התמכרות

15/05/2010 | 16:56 | מאת: ינון

האם ניתן אחרי שאני יודע שאני מכור וגם את הסיבות לזה האם יש דרך לעשות את זה לבד יש לציין בגלל ההתמכרות ועוד כמה דברים נותרתי בלי כסף ואני לא יכול להרשות לעצמי טיפול בתשלום אשמח לתגובה

16/05/2010 | 21:55 | מאת: מכור בהחלמה

17/05/2010 | 00:03 | מאת: אינה ארצי

טוב ההתמכרות אינה דומה למחלת השפעת או לדלקת ריאות, שם אתה לוקח כדור ומבריא. במחלת ההתמכרות, הכל מורכב יותר. ההגדרה היא לטעמי, מעין מצפן,איכן אפשר לקבל עזרה. יש לי תחושה התמכרות למין אינה התמכרותך היחידה.אפשר לבדורק אפשרויותנוספות, אך אני צריכה הרחבה נוספת, על מנת להפנות אותך לקום המכון. יש אפשרויות זולות יותר.

17/05/2010 | 09:31 | מאת: ינון

אני מכור גם לסיגריות והייתי מכור לסמים קלים,אני הייתי משתמש בנערות לווי הרבהוכרגע אני נמצא במערכת יחסים שאני הרסתי ואני לא רוצה שהיא תדע עדיין יש מה להציל במערכת היחסים כרגע אין בינינו מין היא קולטת שמשהו לא בסדר אני מאוד אוהב אותה ולא רוצה לאבד אותה יש לי מודעות יש לי חרדת נטישה הביטחון שלי בריצפה המצב הכלכלי שלי מדורדר ובגלל החוסר מין איתה שהיא הראשונה שאני לא מחפש בחוץ גורמת לי לדכאון וחוסר תיפקוד אני לקחתי תרופות נגד דיכאון אבל לא עושה לי טוב אולי זה קצת מבולבל אבל אני חסר אונים ונחוש לטפל בבעיה

מנהל פורום התמכרות