התמכרות לסמים קשים

דיון מתוך פורום  התמכרות

09/05/2010 | 14:06 | מאת: אלה

שלום אינה, מה הנוהל לגבי בוגר (בן 30) שמכור לסמים קשים כבר מספר שנים, ניסה לעבור גמילה כמה פעמים, ללא הצלחה. כיום מהווה נטל רב על הוריו, מהווה סכנה לעצמו ולסביבה, אלימות, פשעים, ונהיגה תחת השפעת הסמים. פניות למשטרה לא הועילו. הוא אינו מעוניין בגמילה נוספת אך המצב מסוכן עבורו וההתנהגות שלו עם סממנים של הפרעת אישיות פרנואידיאלית. לאורך חייו נפלט ממסגרות. האם את יודעת למי לפנות בנסיון לעזור לו להגמל? אשמח לעזרתך, אלה

09/05/2010 | 15:57 | מאת: אינה ארצי

שלום רב, בארץ אין טיפול כפוי, באופן כללי, ללא מוטיבציה אמיתית אין אפשרות לעזור לאדם. מה שכן,המשפחה והסובבים אינם חיים לסבול זאת. ישנם הרבה אפשרויות,לעתים המהלך של המשפחה יכול לסייע למכור עצמו לקבל החלטה על שינוי. בכל עיר יש רווחה ויש שם סיוע והדרכה למשפחה. את יכולה להרחי גם במייל [email protected]

09/05/2010 | 16:13 | מאת: אלה

מקווה שהמצב יפתר בקרוב...

21/07/2012 | 19:04 | מאת: עופר

לסגור את השיבר בלי רחמים לא לתת כסף לא לרחם שילך לאן אי ש אתם יכולים להעזר בקבוצת תמיכה נר אנון משפחות של מכורים שיזרק לרחוב יגיע לתחתית ויבין שהוא צריך עזרה שהחיים זה לא קייטנה שהוא צריך לחפש מסגרת משקמת באופן ברור בלי לרחם יש מסגרות קהילות המסובסדות ממשרד הרווחה חבל על הזמן הגיע הזמן שילמד תשנו גישה בלי לרחם אני עצמי עברתי אישפוז באברבנל וקהילה שיקומית של שנה ושמונה חודשים וכעת אני בהוסטל ולומד לחיות נכון ונקי

22/07/2012 | 10:20 | מאת: אלה

ומאחלת לך חיים מאושרים, מלאים ונקיים! אלה

מנהל פורום התמכרות